Pavel Travnicek / JarnÄ› ladÄ›ná slečna Monika Fialková - YouTube / 3.10.2021 · pavel trávníček v říjnu během stardance oslaví 71.

Pavel trávníček (70) od začátku září naplno dře ve zkušebně se svojí tanečnicí veronikou lálovou (29), se kterou letos vpluje na parket dalšího ročníku stardance a je to pěkná zabíračka. 3.10.2021 · pavel trávníček v říjnu během stardance oslaví 71. Pavel trávníček totiž tráví většinu času se svou taneční partnerkou veronikou lálovou, se … V jedenáctém ročníku stardance se objeví jako nejstarší účastník herec pavel trávníček (70), který si zatančí s veronikou lálovou (31). A u jednoho z tréninků nechyběla ani hrdá manželka monika.

Pavel trávníček původně soutěžit nechtěl, přesvědčila ho manželka monika. Drei Haselnüsse für Aschenbrödel - Václav Vorlícek
Drei Haselnüsse für Aschenbrödel - Václav Vorlícek from images.e-media.de
3.10.2021 · pavel trávníček v říjnu během stardance oslaví 71. Pavel trávníček původně soutěžit nechtěl, přesvědčila ho manželka monika. Pavel trávníček původně soutěžit nechtěl, přesvědčila ho manželka monika. Pavel nemohl přes léto pořádně trénovat, protože ho. Pavel trávníček (70) od začátku září naplno dře ve zkušebně se svojí tanečnicí veronikou lálovou (29), se kterou letos vpluje na parket dalšího ročníku stardance a je to pěkná zabíračka. S ní už začal pilně trénovat na parketu. Během tréninků musel zatnout zuby, protože ho trápil zraněný kotník, ale vše nakonec ustál a bude večer připravený vplout na parket. Pavel trávníček totiž tráví většinu času se svou taneční partnerkou veronikou lálovou, se kterou se pilně připravuje na taneční soutěž stardance.

Pavel trávníček (70) od začátku září naplno dře ve zkušebně se svojí tanečnicí veronikou lálovou (29), se kterou letos vpluje na parket dalšího ročníku stardance a je to pěkná zabíračka.

Pavel trávníček (70) od začátku září naplno dře ve zkušebně se svojí tanečnicí veronikou lálovou (29), se kterou letos vpluje na parket dalšího ročníku stardance a je to pěkná zabíračka. 2 päivää sitten · patří mezi nejstarší účastníky letošní stardance! Nyní bude tančit s veronikou lálovou (29), která před pěti lety stardance vyhrála se zdeňkem piškulou. 3.10.2021 · pavel trávníček v říjnu během stardance oslaví 71. O tom, že by společně zašli do kina nebo si večer otevřeli láhev vína, si manželé trávníčkovi mohou nechat jen zdát. Čt až během tréninků trávníček zjistil, jak je tanec náročný. Října 1950 konice) je český herec, moderátor, dabér a divadelní režisér.v české republice i v zahraničí je znám rolí prince ve filmové pohádce tři oříšky pro popelku (1973). V rozhovoru pro extra.cz prozradil, kde bere energii na náročné tréninky, promluvil i o zlozvyku, kterého se téměř zbavil, ale také prozradil, jaká je veronika trenérka i co je tou nejlepší dietou. A u jednoho z tréninků nechyběla ani hrdá manželka monika. Legendární herec pavel trávníček (70) nejprve do soutěže nechtěl, ale nakonec se nechal přemluvit svojí manželkou monikou (35). Narozeniny a je nejstarší soutěžící show. Rád vzpomíná na tanec z pohádky tři oříšky pro popelku, když ho helena růžičková unesla jednou rukou. Pavel trávníček totiž tráví většinu času se svou taneční partnerkou veronikou lálovou, se kterou se pilně připravuje na taneční soutěž stardance.

Pavel trávníček původně soutěžit nechtěl, přesvědčila ho manželka monika. A u jednoho z tréninků nechyběla ani hrdá manželka monika. Známý herec v poslední době prakticky vůbec není doma. Nyní bude tančit s veronikou lálovou (29), která před pěti lety stardance vyhrála se zdeňkem piškulou. Rád vzpomíná na tanec z pohádky tři oříšky pro popelku, když ho helena růžičková unesla jednou rukou.

Října 1950 konice) je český herec, moderátor, dabér a divadelní režisér.v české republice i v zahraničí je znám rolí prince ve filmové pohádce tři oříšky pro popelku (1973). Drei Haselnüsse für Aschenbrödel - Kinderfilmwelt
Drei Haselnüsse für Aschenbrödel - Kinderfilmwelt from www.kinderfilmwelt.de
Během tréninků musel zatnout zuby, protože ho trápil zraněný kotník, ale vše nakonec ustál a bude večer připravený vplout na parket. V jedenáctém ročníku stardance se objeví jako nejstarší účastník herec pavel trávníček (70), který si zatančí s veronikou lálovou (31). Pavel trávníček totiž tráví většinu času se svou taneční partnerkou veronikou lálovou, se … Čt až během tréninků trávníček zjistil, jak je tanec náročný. 2 päivää sitten · patří mezi nejstarší účastníky letošní stardance! 3.10.2021 · pavel trávníček v říjnu během stardance oslaví 71. Pavel trávníček původně soutěžit nechtěl, přesvědčila ho manželka monika. Pavel trávníček totiž tráví většinu času se svou taneční partnerkou veronikou lálovou, se kterou se pilně připravuje na taneční soutěž stardance.

A u jednoho z tréninků nechyběla ani hrdá manželka monika.

S ní už začal pilně trénovat na parketu. Pavel trávníček původně soutěžit nechtěl, přesvědčila ho manželka monika. 4.10.2021 · monika trávníčková si možná už ani nepamatuje, kdy naposledy viděla svého muže. V jedenáctém ročníku stardance se objeví jako nejstarší účastník herec pavel trávníček (70), který si zatančí s veronikou lálovou (31). Pavel trávníček totiž tráví většinu času se svou taneční partnerkou veronikou lálovou, se kterou se pilně připravuje na taneční soutěž stardance. Nyní bude tančit s veronikou lálovou (29), která před pěti lety stardance vyhrála se zdeňkem piškulou. Pavel nemohl přes léto pořádně trénovat, protože ho. 2 päivää sitten · patří mezi nejstarší účastníky letošní stardance! Pavel trávníček původně soutěžit nechtěl, přesvědčila ho manželka monika. Pavel trávníček (70) od začátku září naplno dře ve zkušebně se svojí tanečnicí veronikou lálovou (29), se kterou letos vpluje na parket dalšího ročníku stardance a je to pěkná zabíračka. Během tréninků musel zatnout zuby, protože ho trápil zraněný kotník, ale vše nakonec ustál a bude večer připravený vplout na parket. A u jednoho z tréninků nechyběla ani hrdá manželka monika. Známý herec v poslední době prakticky vůbec není doma.

Čt až během tréninků trávníček zjistil, jak je tanec náročný. 3.10.2021 · pavel trávníček v říjnu během stardance oslaví 71. Známý herec v poslední době prakticky vůbec není doma. 16.9.2021 · tak už mu začaly galeje! Narozeniny a je nejstarší soutěžící show.

Pavel trávníček (70) od začátku září naplno dře ve zkušebně se svojí tanečnicí veronikou lálovou (29), se kterou letos vpluje na parket dalšího ročníku stardance a je to pěkná zabíračka. Drei Haselnüsse für Aschenbrödel - Kinokalender Dresden
Drei Haselnüsse für Aschenbrödel - Kinokalender Dresden from kinokalender.com
Během tréninků musel zatnout zuby, protože ho trápil zraněný kotník, ale vše nakonec ustál a bude večer připravený vplout na parket. Nyní bude tančit s veronikou lálovou (29), která před pěti lety stardance vyhrála se zdeňkem piškulou. Pavel nemohl přes léto pořádně trénovat, protože ho. A u jednoho z tréninků nechyběla ani hrdá manželka monika. V rozhovoru pro extra.cz prozradil, kde bere energii na náročné tréninky, promluvil i o zlozvyku, kterého se téměř zbavil, ale také prozradil, jaká je veronika trenérka i co je tou nejlepší dietou. Pavel trávníček totiž tráví většinu času se svou taneční partnerkou veronikou lálovou, se kterou se pilně připravuje na taneční soutěž stardance. 16.9.2021 · tak už mu začaly galeje! Října 1950 konice) je český herec, moderátor, dabér a divadelní režisér.v české republice i v zahraničí je znám rolí prince ve filmové pohádce tři oříšky pro popelku (1973).

Pavel trávníček totiž tráví většinu času se svou taneční partnerkou veronikou lálovou, se kterou se pilně připravuje na taneční soutěž stardance.

S ní už začal pilně trénovat na parketu. Narozeniny a je nejstarší soutěžící show. 2 päivää sitten · patří mezi nejstarší účastníky letošní stardance! O tom, že by společně zašli do kina nebo si večer otevřeli láhev vína, si manželé trávníčkovi mohou nechat jen zdát. 3.10.2021 · pavel trávníček v říjnu během stardance oslaví 71. Nyní bude tančit s veronikou lálovou (29), která před pěti lety stardance vyhrála se zdeňkem piškulou. Čt až během tréninků trávníček zjistil, jak je tanec náročný. Pavel trávníček totiž tráví většinu času se svou taneční partnerkou veronikou lálovou, se kterou se pilně připravuje na taneční soutěž stardance. Známý herec v poslední době prakticky vůbec není doma. Během tréninků musel zatnout zuby, protože ho trápil zraněný kotník, ale vše nakonec ustál a bude večer připravený vplout na parket. Pavel trávníček (70) od začátku září naplno dře ve zkušebně se svojí tanečnicí veronikou lálovou (29), se kterou letos vpluje na parket dalšího ročníku stardance a je to pěkná zabíračka. V rozhovoru pro extra.cz prozradil, kde bere energii na náročné tréninky, promluvil i o zlozvyku, kterého se téměř zbavil, ale také prozradil, jaká je veronika trenérka i co je tou nejlepší dietou. Rád vzpomíná na tanec z pohádky tři oříšky pro popelku, když ho helena růžičková unesla jednou rukou.

Pavel Travnicek / JarnÄ› ladÄ›ná slečna Monika Fialková - YouTube / 3.10.2021 · pavel trávníček v říjnu během stardance oslaví 71.. Pavel trávníček původně soutěžit nechtěl, přesvědčila ho manželka monika. Rád vzpomíná na tanec z pohádky tři oříšky pro popelku, když ho helena růžičková unesla jednou rukou. 2 päivää sitten · patří mezi nejstarší účastníky letošní stardance! Narozeniny a je nejstarší soutěžící show. Pavel nemohl přes léto pořádně trénovat, protože ho.